Serviciile conexe si accesoriile e-corturi.ro includ o lista lunga, completata tot timpul cu elementele necesare desfasurarii de forte pe care o presupune organizarea si planificarea unui eveniment in aer liber.

Vorbind despre servicii conexe impartim logistica e-corturi.ro in:
A. servicii de organizare si elemente logistice e-corturi.ro
B. sisteme pentru confortul invitatilor
C. tipuri de evenimente in aer liber


A. serviciile de organizare si elementele logistice marca e-corturi.ro
acopera prin diversitate si multitudine orice tip de eveniment, atat inainte, in timpul, cat si dupa realizarea acestuia.

- module de corturi de 150 mp pana la 2.200 mp
e-corturi.ro poate acoperi prin corturile sale suprafete de pana la 3.500 mp, ceea ce face posibila organizarea oricarui tip de eveniment in aer liber, indiferent de amploarea sa.

- candelabre (175 eu)
Una dintre gaselnitele in materie de evenimente in aer liber este fara indoiala candelabrul, deoarece vorbim despre un accesoriu extrem de specific cladirilor somptuoase. Ei bine, corturile de la e-corturi.ro detin un interior de lux, comparabil din toate punctele de vedere confortului unui hotel de 5 stele.

- drapaje pentru tavan cort (2 eu/mp) si
pentru pereti cort (5 eu/ml)

Orice eveniment este absolut unic, motiv pentru care orice element care tine de decoratiuni are o culoare aparte sau chiar combinatie de culori, specific si stil de amenajare. Drapajele pentru tavanul si peretii cortului nu fac exceptie de la aceasta regula de stil.

- drapaje material si perdea de luminite (20 eu/ml)
Feeria evenimentului fie ca are loc primavara, vara sau toamna  poate fi redata in timpul serii si al noptii cu ajutorul miilor de beculete care formeaza perdeaua de luminite, drapaj pentru paretii cortului special amenajat.

- toalete de lux amenajate in interiorul cortului (1.500 eu)
Toaletele de lux sunt creatia 100% a echipei tehnice e-corturi.ro si sunt un accesoriu indispensabil la orice eveniment in aer liber. Pasind intr-o astfel de toaleta nimeni nu va remarca nicio diferenta fata de o toaleta de cinci stele de la un hotel, de pilda.

- podea si mocheta (3.5 eu/mp)
Pentru a face fata cu succes oricaror conditii climatice, cortul trebuie sa creeze mediul optim pentru orice tip de vreme si eveniment. Din acest motiv stuff-ul tehnic e-corturi.ro a realizat podeaua si mocheta pentru corturi. Acestea ofera nu doar protectie, dar si un sporit grad de confort in interiorul cortului.

- scena (5 eu/mp)
La orice eveniment atmosfera muzicala pe toata durata petrecerii este esentiala pentru succes. Scena din interiorul cortului nu face desigur exceptie. Optional, ea este dotata ca pentru orice alt tip de eveniment, indiferent de locatie, cu lumini arhitecturale, sonorizare, statii, microfoane, mixere, ecrane de proiectie si chiar accesorii pentru momente de acrobatie.

- mese si scaune
(masa simpla neimbracata = 20 eu/buc si scaunul = 3 eu/buc)
Pentru a te bucura de bucatele atent selectate si preparate sau pur si simplu pentru un moment de relaxare este nevoie de amenajarea spatiilor cu mese si scaune, plus decoratiuni pe masura - aranjamente, vesela, numere pentru mese, cadouri.

- bucatarie amenajata in interiorul cortului
Petrecerile in aer liber necesita un grad sporit de autonomie, asa ca evenimentul devine un spatiu din care nu lipseste nimic. Optional, bucataria poate fi amenajata cu tot ce trebuie pentru servirea ireprosabila a tuturor invitatilor.

- sonorizare (350 - 2.000 eu)
Muzica se aude bine din orice colt al cortului si asta gratie sonorizarii impecabile si special gandita de catre specialistii in efecte. Artistii Dvs. preferati invitati sa intretina atmosfera se vor auzi la fel de bine din orice punct, iar efectele sau anunturile maestrului de ceremonii vor fi pe masura.

- servicii foto-video-proiectie (200 - 1.000 eu)
Amintirile sunt extrem de pretioase, iar evenimentele in aer liber - prin fast si originalitate - trebuie sa fie la inaltime. Indiferent ca este vorba de fotografie sau inregistrare video, cameramanii si fotografii sunt non-stop in misiune speciala. Tinta: inregistrarea perfecta a oricarui moment important de pe toata durata evenimentului.

- torte (3 eu/buc)
Asemeni perdelelor de luminite, tortele creeaza atmosfera de vis din cadrul unui eveniment, marcand intrarea pana la cort sau delimitand practic spatiul din jurul acestuia.

- flambouri (45 eu/buc) si lumanari Nice (100 eu/buc)

- catering
Meniuri traditionale ale diferitelor culturi gastronomice sau meniuri moderne sunt sarea si piperul evenimentului si intretin atmosfera de buna dispozitie din cadrul acestuia.

- aranjamente florale si decoratiuni
Nu exista limita in materia de aranjamente florale si elemente decorative - fie ca este vorba de flori de camp sau flori rare aduse de peste mari si tari, sau ca inventam pentru dumneavoastra elemente extrem de utile, in materia de aranjamente suntem foarte buni.

- artificii de interior, exterior si de tort
Artificiile sunt alaturi de corturi elemente legate de desfasurarea de forte in aer liber. Este cu siguranta de neimaginat ca acestea sa lipseasca de la orice eveniment in aer liber, pentru ca aici isi regasesc cel mai bine locatia.

- lumini arhitecturale si pentru ringul de dans
(200 - 2.000 eu)
Luminile sunt accesorii care asigura confortul unui eveniment, indiferent de perioada zilei, o petrecere poate tine asadar 3 zile si 3 nopti, cu conditia ca toata lumea sa se simta foarte bine.

- hostess (80 - 120 eu)
Echipa e-corturi.ro are un farmec aparte gratie fetelor si baietilor draguti si inteligenti care ofera asistenta invitatilor, managementului si asigura liantul extrem de important dintre organizatori si clienti.

 

B. sistemele pentru confortul invitatilor de la e-corturi.ro se dovedesc extrem de utile pentru organizarea in orice conditii meteo a evenimentelor in aer liber.

Gradul de confort asigurat de logistica e-corturi.ro permite organizarea unui eveniment in aer liber pe orice tip de vreme.

a. generatoare de curent;

b. tunuri de caldura (150 kw = 7.000 mc/ora);

c. sisteme de aer conditionat;

d. surse autonome de apa;

e. surse autonome de canalizare;

f. servicii ecologice non-stop (curatenie si intretinere).

Pe langa elementele decorative si de stil care confera unicitate evenimentului Dvs., confortul invitatilor este esential. Indiferent de ce decide natura in ziua evenimentului, in interiorul cortului totul trebuie sa fie perfect: temperatura optima, apa curenta, electricitate non-stop, nicio ganganie chiar si atunci cand evenimentul se petrece in mijlocul padurii sau in varful muntelui.

C. tipuri de evenimente in aer liber e-corturi.ro

Fiind specialistii evenimentelor in aer liber, putem organiza oricand un eveniment de tipul:

1. petreceri tip corporate;
2. conferinte;
3. lansari de firma si produs;
4. seminarii, manifestari culturale;
5. simpozioane si misiuni economice;
6. targuri si festivaluri;
7. concerte;
8. prezentari de moda sau alte tipuri de show-uri.

*Preturile mentionate sunt exprimate in Euro, nu contin cota TVA si se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

______________
e-corturi.ro detine solutia tuturor evenimentelor in aer liber!